dimarts, 29 de maig del 2012

1r Trofeu "Ciutat de Cornellà"


El proper dissabte 9 de juny es celebrarà el 1er. Torneig de Bitlles Catalanes “Ciutat de Cornellà”, al sorral de sota el viaducte de la RENFE (davant d’Hisenda) a les 11 del matí. Per a participar, només cal reunir 4 persones (homes, dones, nens o mixtos) i apuntar-vos al següent enllaç info@bitllescornella.cat. La inscripció costa 2€ per persona; aquests diners estan destinats a cobrir les despeses d’organització: Cartells publicitaris, el guix per marcar les pistes, els desplaçaments per anar a buscar el material, etc.

Les Bitlles Catalanes és un esport tradicional del nostre país, que consisteix en tombar 5 de les 6 bitlles amb tres bitllots. Hi ha 3 distàncies per llençar el bitllot segons la categoria del jugador o l’edat. En cada tirada es poden llençar fins a tres bitllots per fer caure les bitlles. La partida consta de 2 rondes de 6 tirades cada una i guanya l’equip que fa més punts.

La organització es reserva el dret de modificar el número de tirades o de rondes en funció del volum de participants.

CONSELLS PER ALS PARTICIPANTS

Vestiu amb roba i calçat còmodes i protegiu-vos del sol amb una gorra i crema solar (sobretot pels nens)

Per a una bona identificació de l’equip, és recomanable que:

els seus components vagin amb una samarreta del mateix color (llevat del blau turquesa que és el color identificatiu de l’organització).

Que es presentin al lloc del Torneig una hora abans de començar per a completar la inscripció a la llista de puntuació.

Que facin cas de les indicacions dels organitzadors i que s’ho passin molt i molt bé, doncs això és un joc i estem de Festa Major.

ANUIMEU-VOS A PARTICIPAR!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada